Klik hier om je aan te melden."> Klik hier om je aan te melden.">
Evenementen

Samenwerken en Veerkracht met Gemeente Rotterdam

18/06/21 - Op donderdag 15 juli (15:30-16:30) presenteert de KWP-Organisaties in een Slimme Stad de resultaten van het medewerkerspanel over samenwerken en veerkracht van Rotterdamse ambtenaren ten tijde van de coronacrisis.

Wat gaan we doen?


Tijdens dit evenement presenteert Joëlle van der Meer de resultaten van haar onderzoek naar samenwerking en veerkracht onder Rotterdamse ambtenaren ten tijde van de coronacrisis. Het onderzoek is uitgevoerd in februari en april 2021 als een vervolg op de vijf eerdere medewerkerspeilingen: thuiswerken tijdens de coronacrisis in 2020.

Naar aanleiding van de presentatie volgt er o.l.v. dr. Wido Oerlemans een interactief deel, waarbij we op basis van de onderzoeksresultaten concrete adviezen en stellingen met jou bespreken die gaan over het bevorderen van de kwaliteit van samenwerking binnen de gemeente. Uiteraard stellen we daarbij jouw persoonlijke inbreng erg op prijs!

Voor wie?


De presentatie is uitsluitend voor medewerkers van de gemeente Rotterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Waarom?


Het doel van dit online evenement is dat de deelnemers inzicht krijgen in de bevindingen van het onderzoek. Ook kunnen zij meepraten over de huidige resultaten en aanbevelingen.

Wil je meedoen? Klik hier om je aan te melden.